Услуги за Потрошувачи - Контакти

испрати порака

 

 • адреса

  Tiara Galiano
  Бул Христо Ботев 92
  1303 Софија, Бугарија, ЕУ

 • Јавете ни се

  Тел: +359 89 910 4455
  Факс: +359 2 931 1641

 • Работно време

  Од понеделник до петок - 9:00 до 18:00
  Сабота - 9:00-15:00