за нас

 • bodysuits

  историја

  Тиара Трговија синџирот продавници се создадени во 1991 година, преку воспоставување на мала трговска компанија за продажба на бугарски и странски направи луксузни долна облека и женска долна облека. Во текот на следните години активност компанијата се фокусираше главно на бугарскиот производи.

  Првиот голем успех е во 2001 година, кога идејата за сопствен бренд бил зачнат во врска со производство на квалитет луксузни долна облека и костими за капење со Тиара Галиано бренд со цел да се одговори на зголемената барањата на отежнителни клиенти.

  На вистинската рамнотежа меѓу квалитет и цена зголемува Тиара Галиано Бренд како една од водечките и најпосакуваните производи во нашата синџирот продавници и онлајн продавница. Во натамошниот тек на продажбата на многу од нашите производи се подобри и рафиниран; современи технологии и иновации се донесени со цел да ја подобриме нашата контрола на квалитетот.

 • Костуми за капење

  Зошто нас

  Ние сме добро познати со нашето лого и нашиот слоган кој вели:

  "Нека нашите производи се разговара"

  Како резултат на нашето долгогодишно искуство во трговија и дистрибуција на долна облека, долна облека, пливањеносат, чорапи, хулахопки, nightdress и пижами со трговија на големо и мало, имавме можност да се развие голема маркетинг стратегија кај секој клиент група, со посебно внимание на нашите постојани клиенти, секогаш слушање на нивните потреби и желби.

  Им се заблагодаруваме на сите наши клиенти кои ни ја дадоа својата повратна информација која ни помогна да одиме напред!

 • Производител

  Размислете за купување директно од производителот за долна облека, долна облека, bodysuits и хеланки со тиара Галиано бренд - гаранција за бугарските производи со висок квалитет!

  Производител
 • официјален претставник

  Купи директно од официјалниот претставник на Бугарија и Италија долна облека, костими за капење, долна облека, хулахопки, чорапи, nightdress и пижами на најдобрите цени!

  брендови