Испорака Враќање на плаќање

 • tiarashop

  испорака Стандард

  • бесплатна испорака од 59.99 EUR
  • Стандард цена: 5.99 EUR

  • СВЕТОТ време на испорака,
  • 2 до 21 работни дена по испраќањето на пакети

  • Европа обично 7 дена
  • САД и Канада обично 14 дена
  • Австралија обично 18 дена
  • Романија и Грција обично 2 дена
  • БУГАРИЈА обично 1 ден
 • tiarashop

  DEUTSCHE POST *Unavailable

  • Цена: 9.99 EUR

  • СВЕТОТ време на испорака,
  • 4 до 14 работни дена по испраќањето на пакет!

  • Европа обично 4 дена
  • САД и Канада обично 9 дена
  • Австралија обично 10 дена
 • tiarashop

  DHL/UPS 1-ден Супер брз

  • Цена: 24.99 EUR

  • СВЕТОТ време на испорака,
  • 1 до 3 работни дена по испраќањето на пакет!

  • Европа обично 1 дена
  • САД и Канадаобично 2 дена
  • Австралија обично 2 дена
 • tiarashop

  брзо праќање

  време предавање е 0 - 3 работни дена, обично истиот или следниот ден!

 • tiarashop

  следење на испорака

  Секоја цел е следење на број на пратката, без оглед на избраниот метод на испорака. Наскоро ќе ја добиете во вашата e-mail линк за следење.

 • tiarashop

  30 дена се врати

  Земе назад производи во рок од 30 дена во првобитната состојба и пакување! Ние враќање на уплатената аконтација без превозот цена до 3 дена. Ако сакате да се вратите на производ, ве молиме контактирајте со нас преку контакт формата на сајтот. Повратна адреса: за Тиара ПРОДАВНИЦА, бул 92 Христо Ботев, 1303 Софија, Бугарија

 • tiarashop

  PayPal

  Можете да плаќаат вашата нарачка преку системот на PayPal. Треба да биде регистрирано во PayPal. PayPal гаранција 100% сигурност на вашите плаќање и испорака напроизводи.

 • tiarashop

  Банкарски

  Можете да плаќаат со банкарски трансфер во било Уплата на банковна одлуки преку платен налог нашата банкарска сметка. Детални информации за податоци за банката ќе добиете по изборот на овој метод на плаќање.

 • tiarashop

  платежна картичка

  Можете да плаќаат со кредитна или дебитна картичка преку виртуелен терминал пост одржа SSL обезбедени со MyPos или PayPal. Нема потреба од регистрација. Ако одберете метод PayPal, по отворена PayPal погледне за Втората опција за директно платежна картичка.