Правила и услови на користење

Општи услови

Овие "Услови и правила" ги регулираат односите меѓу "Тиара Галиано" од една страна и електронските (веб) страници и услуги се наоѓа домен tiarashop.eu (во натамошниот текст на сајтот). Овие термини се обврзувачки за сите корисници. Со кликнување на секој објект, линк или копче се наоѓа на страниците tiarashop.eu (освен на линкот на "Услови и правила"), корисникот се согласува целосно ја прифаќа и се согласува да се усогласат со овие "Услови на употреба". "Тиара Галиано ЕУ" ДОО е фирма регистрирана во Трговскиот законик на Република Бугарија, со седиште на адреса: ул Мусала, 6000 градот Стара Загора, Бугарија на 26. Нашиот број ДДВ ЕУ: BG‎204806763.

 • приватност на личните податоци

  Личните податоци добиени од tiarashop.eu корисник регистрација или цел ќе се користи само за да се услужи клиентите - прифаќање и исполнување на нарачки, испорака на информации во форма на билтен и линкови до корисниците во случај на проблеми поврзани со договорот. Tiarashop.eu се обезбеди дека податоците ќе бидат обезбедени во било каква форма на трети лица или да се користат за други цели освен оние опишани погоре. Корисниците кои се претплатите на нашиот билтен може да го раскине претплатата во секое време. корисничката сметка на одреден корисник може да се брише од tiarashop.eu базата на податоци, заедно со соседните податоци во секое време на барање на корисникот.

 • СО ЦЕЛ

  Нарачките се разработени секој ден. При финализирањето на вашата нарачка, ќе бидете во можност да се види на производите што ги купуваат и нивните цени, вашето име, e-mail, телефон, адреса, nachina испорака и плаќање. По завршувањето на редоследот на тој телефон ќе добиете потврда со истите информации. За секоја фаза на обработка на нарачки (потврда на достапноста, рутирање, итн ..) ќе биде известен од страна на операторот преку е-пошта или телефон. Статус на тековните и претходните нарачки, можете да ги пратите на вашиот профил.

 • вредност на договорот

  Конечната вредност на договорот се пресметува како збир од цените на производите нареди. Цената на ред се додава на цената dostavka.Tiarashop.eu има правото на промена на цените објавени на сајт, без претходна најава potrebitelite.Pri технички грешки при објавување на цените tiarashop.eu има право да го одбие наредбите и без надоместок во било кој начин корисникот. Tiarashop.eu ќе го отплати износот ако е при-пејд.

 • ПРОБЛЕМИ ВО СПРОВЕДУВАЊЕ НА ДОГОВОРОТ

  Исполнувањето на вашата нарачка може да се спречи со кој било од следниве причини: 1. Еден или сите стоки наредено да не се достапни, и во тој случај ние ќе ве контактираме наскорошто е можно. 2. корисник го има наведено погрешно или нецелосно превозот адреса. Недостаток на телефонски контакт со потрошувачите. Во случај на проблеми испорака наша вина сите дополнителни трошоци се на нас. Во сите други случаи, последователните пратката ќе биде на ваш трошок.

 • ПЛАЌАЊЕ

  • - Директно од вашата кредитна или дебитна VISA картичка, Mastercard, American Express - SSL безбедна со PayPal или MyPos
  • - Со PayPal сметка / кредитни, дебитни /
  • - Банка Трансфер / IBAN плаќање /
 • ОТКАЖУВАЊЕ НА РЕДОТ

  Одржан корисникот има право да се врати стоката купена од него во рок од 30 работни дена од датумот на купување за цел нејзиниот предмет на трансакцијата мора да биде во оригинално пакување, нема знаци на употреба или повреда на презентацијата на производот во согласност со на уметност. 55 од трошоците за CPA.Transport се на ваш трошок. Ние враќање на уплатената аконтација без превозот цена до 14 дена.

  * За потрошувачите на големо имаме друга состојба на ова правило.